Novo

Upravo javljeno..HAOS U CENTRU KIJEVA!- Autom se zakucao u predsednika – Lekari odmah reagovali!- EVO U KAKVOM JE STANJU PREDSEDNIK UKRAJINE!

Od kako je počeo rat u Ukrajini , prošlo je nešto malo više od 6 meseci, a prema svemu sudeći jako teško ćemo da vidimo prekid vojnih intervencija, u oovj državi do kraja ove godine. Prema vvojnim analitičarima se ovde, stiče utisak, da je u pitanju samo igra mačke i miša, jer definitivno Putin da želi da završi rat sa Ukrajinom uradio bi to za 24 sata, da to želi.

Ali, činjenično stanje je da je Ukrajina samo kolateralna šteta, pošto se on u stvari razračunava sa celim Zapadnom preko leđa Ukrajine. Svedoci smo svi mi velikog poskupljenja, a nafta i gas su sa cenam otišli u nebo. Pa tako ako danas želite da kupite gas, samo jedna valuta je u opticaju, a to je svakako samo rubalj, euro i dolar više nikako ne važe.

Predsednik Ukrajine Zelenski je pod stalnim udarom ruskih špijuna i specijalna ali jšo uvek nisu uspeli da dođu do njega. Čak je ponuđena i velika nagrada za njegovu glavu, a ovoga jutra kako pišu svi svetski mediji, u centru Kijeva se desila velika saobraćajna nesreća, kada se u službeni auto predsednika Ukrajine, zakucao jedan auto koji je bio u civilnom vlasništvu.

Sergej Nikigoov, koji je inače i glasogovnik Ukrajinskog predsednika, potvrdio je ovu vest, kao i to, da je Zelenski u redu, i da nije dobio nikakve povrede u ovoj saobraćajnoj nesreći. Dok sa druge strane, vozač u drugom autu je puno gore prošao te je završio u bolnici. Celi slučaj će se još dodatno da istraži u toku dana.