Kada je u pitanju rijaliti “Zadruga”, on broji svoje posljednje dane i očekuje se da će se vrlo brzo proglasiti konačni pobjednik najgledanije emisije od njegovog emitiranja. Nekoliko njih izdvojilo se za titulu pobjednika: Stanija, David, Aleksandra i Ana Korać su zasigurno prva četiri imena koja će zasigurno ući u veliko finale.

Dugo vremena nije bila aktivna Ana Korać, ona se malo smirila, ali za danas smo pripremili vrlo zanimljiv detalj.

Dok je Ana Korać spavala, čudna scena bila je fiksirana na njezinom licu u spavaćoj sobi, dok su svi ostali polako utonuli u san. Naime, bijela mrlja na nosu starlete bila je vrlo vidljiva, svi su se gledatelji pitali o čemu se radi. Gledatelji su bili iznenađeni scenom, a kakva je bijela smjesa u pitanju nikome nije jasno.

Inače, Korać je takmičarka koja u svoj izgled, šminku i frizure ulaže mnogo vremena i truda za te stvari, a kozmetička torba je uvijek pri ruci, zbog čega je više zabrinjavajuća ova situacija. Kako su svi navikli na njen tip – top izgled, ostaje da se vidi oko čega se radi ovdje.

Inače, u posljednje vrijeme priča je pukla da je nedavno Ana Korać progonila srpskog tenisača Novaka Đokovića.

“Vjerovali ili ne, zbog toga je otišla na nekoliko teniskih turnira. Koliko se sjećam, ne držite me za riječ, bila je na turniru u Rimu, a onda na Rolandu Garrosu, ali je uspjela doći na bilo koji mogući način. Potom je pokušala upasti u jedan restoran u Španjolskoj, gdje je Đoković večerao na turniru u Madridu s bratom Markom i drugim tenisačima, ali je to bilo spriječeno “, kazao je izvor.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo