Showbizz

UNAKAZILI DECU ZA SVA VREMENA: Kada čujete koja IMENA su poznati dali svojim nalsednicima ostaćete u ČUDU!

Kada se rodi dijete sretni roditelji biraju ime, ili se dogovore i izaberu još u trudnoći. Pa onda biraju ime koje ima neko posebno značenje. Ali nisu rijetke situacije kada imamo stvarno čudna imena djece.

A slavne ličnosti prednjače u davanju čudnih imena svojoj djeci. Rijetko se odlučuju za klasična imene nego više neobična kao što su na primjer uradili Nikolija Jovanović, Ana Štajdohar, Zdravko Čolić, Jovana Švonja i još neki drugi.

Ćerka pjevačice Nikolije Jovanović koju je dobila u braku sa Reljom Popovićem zove se Rea, što je grčko ime.

Čedomir Jovanović je svog sinu nazvao Mihajlo Lajf, što predstavlja kombinaciju srpskog i engleskog jer je dio imena na engleskom značenja život. Čedo ima i dvije kćerke, starija se zove Jana Hart, što opet na engleskom znači srce a mlađa se zove Zora Fejt, što bi u prevodu značilo sudbina ili vjera.

Popularni Čola je svoju najstariju kćerku nazvao Una Zvezdana, a mlađu Lara.

Skaj Vikler, ili Đorđe Miljenović u stvarnom životu i njegova djevojka Anđela Stamenković su svojoj kćerki prije pet godina dali ime Strela.

Unuka poznatog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija zove se Indija Rouz, a rođena je u vezi njegove kćerke Ane i njenog momka Huga Valente

Biljana i Janko Tipsarević imaju kćerku Emili, a to bi značilo nešto kao “ona koja se takmiči“.

Ingrid i Alegra su kćerke legendarnog fudbalera Marka Pantelića i njegove supruge Tijane, Ingrid je švedsko ime i znači žena a Alegra je vesela osoba.

Sin pjevačica Indire Radić zove se Severin, ime je nastalo latinske riječi “severus” što znači strog ili ozbiljan.

Sestra Nataše Bekvalac je svom sinu dala krako i efektno ime, Noa.

A Ena Popov, ranija učesnica “Velikog brata“ svoju kćerku je nazvala Rija, što znači “ona koja je jaka”.