Showbizz

UNAKAZILI DECU ZA SVA VREMENA: Kada čujete koja IMENA su poznati dali svojim nalsednicima ostaćete u ČUDU!

Kada se upoznate sa nekim novim i predstavi vam se, sigurno je bilo situacija kada ste čudno reagovali na neobično ime. A roditelji stvarno, naročito zadnjih decenija, daju stvarno čudna imena svojoj djeci, bilo da su ženska ili muška imena.

Sigurno ima takvih slučajeva i u “običnim “porodicama ali se za njih baš i ne čuje ali se čuje za imena koja slavne ličnosti daju svojoj djeci. U svijetu slavnih su rijetka klasična imena nego su popularna neobična imena kao što su na primjer dali svojoj djeci Čedomir Jovanović, Nikolija Jovanović, Ana Štajdohar, Zdravko Čolić, Jovana Švonja i još neki drugi.

Sin Čedomira Jovanovića zove se Mihajlo Lajf, ima i srpskog i engleskog u sebi jer dio imena na engleskom znači život. A Čedomirove kćerke takođe ne zaostaju sa imenima, starija nosi ime Jana Hart, pa je opet drugo ime kad se prevede sa engleskog u značenju srce a mlađa kćerka se zove Zora Fejt, što bi značilo sudbina ili vjera.

Pjevačice Nikolija Jovanović je svojoj kćerki dala ime Rea, što je grčko ime.

Zdravko Čolić ima dvije kćerke, stariju Una Zvezdanu, i mlađu Laru.
Đorđe Miljenović, kojeg bolje poznajemo pod umjetničkim imenom Skaj Vikler, u vezi je sa Anđelam Stamenković godinama a prije pet godina su dobili kćerku kojoj su dali ime Strela.

Poznati srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi ima kćerku Anu a ona je u vezi sa Hugo Valenteom i tako se Piksijeva unuka zove Indija Rouz. Legendarni fudbaler Marko Pantelić i njegova supruga Tijana, dali su svojim kćerkama imena Ingrid, što na švedskom znači žena, i Alegra što znači vesela osoba.

Latinska riječ “severus” znači strog ili ozbiljan i upravo vođena time je pjevačica Indire Radić dala svom sinu ime Severin.

Ena Popov, nekadašnja učesnica “Velikog brata“ je kćerki dala ime Rija, što bi značilo “ona koja je jaka”.