Novo

UNAKAZILA SAM SE! BILA SAM NAJVEĆA BUDALA! Seka opsovala nakon SNIMAKA sa svadbe Đanijevog sina – Ne znam da PIJEM! GORE DRUŠTVENE MREŽE! (VIDEO)

Nastavljamo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, a u nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu temu. I sami znate da kada su svadbena veselja u pitanju da su to događaji na kojima se uvijek desi neka situacija o kojoj se danima kasnije priča, a u većini slučajeva razlog je što se gosti baš opuste, popiju koju više i onda sve ostalo desi se samo od sebe. E upravo to je bio slučaj i sa našom poznatom pjevačicom Sekom Aleksić.

Naime, naš poznati pjevač Đani, ženio je svog sina Miloša prije nekoliko dana, a koliko je na veselju bilo dobro svjedoče i brojni snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama. On je pozvao dosta svojih kolega i koleginica, a jedna od njih bila je i Seka, koja je bila jedna od glavnih zvijezda na veselju. Pjevačica se ludo zabavljala i provodila, a evidentno je da je popila i koju čašicu više, jer je postala glavna tema na društvenim mrežama. Ono što je zanimljivo jeste to da su snimcima svi oduševljeni, i svi su mišljenja da “svakoj svadbi treba jedna Seka”, međutim pjevačica izgleda ne dijeli isto mišljenje.

Ona se oglasila na svom Tviter profilu gdje je napisala sljedeće: “Da Bog sačuva. Eto toliko sam nenormalna i toliko ne znam da pijem. I tako sam se pre dve godine poslednji put napila, dala drugarici telefon da uključi lajv na Instagramu. Sutradan sam bila besna jer nisam znala ko je snimao i odakle mu pravo?! Ona mi je rekla: ‘Pa ti si budalo meni dala telefon i rekla uključi lajv'” napisala je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.