Novo

UMRO GEJTS: Strašne vesti potresle svet, ovo niko nije očekivao. Otkriven uzrok? (FOTO)

Tokom posljednjih nekoliko mjeseci smo dosta puno slušali o pandemiji koronavirusa, što je daleko i neuporedivo najčitanija tema trenutno u svijetu.

I danas, skoro godinu dana nakon nastanka odnosno pojave koronavirusa u kineskom gradu Wuhanu, ljudi su još uvijek podijeljeni po pitanju vjerovanja u postojanje ovog strahovitog virusa. I dok jedni čvrsto vjeruju da virus postoji i pokušavaju se pridržavati mjera kako bi se spriječilo dalje širenje, drugi pak tvrde da je sve to izmišljeno, samo da bi se narod preplašio, pa se samim time ne pridržavaju nikakvih mjera, odnosno može se slobodno reći da rade sve u inat i provociraju sudbinu.

Ono što, međutim, 90% svijeta smatra (naravno prvenstveno polupismeni kvazi stručnjaci iz narodne mase) je da je poznati milijarder i filantrop Bill Gates upetljan u sve ovo s virusom, i da on pokušava sada očajnički da uvede vakcinisanje kako bi tako čipovao ljude. Nevjerovatna glupost, zar ne? Najtužnije je što mnogi vjeruju u to.

Naravno, zbog svega toga Gates je obilježen kao jedan od najomraženijih likova na planeti, a koliko god to ružno bilo reći – mnogi jedva čekaju njegovu smrt. E, pa donekle im se ispunila želja.

Naime, početkom sedmice je u 95. godini života preminuo otac čuvenog milijardera Bill Gates, stariji, dakle otac našeg “omiljenog” biznismena.

On je bio inače ratni veteran, te suosnivač jedne advokatske kompanije u Seattleu, a fondacija njegovog sina je također nešto u čemu je pomogao.

“Svi mi smo imali jako puno vremena da dobro razmislimo koliko smo zapravo sretni što smo sve ove godine imali tako nevjerovatnog čovjeka u našim životima.” napisao je Gates junior. Inače, za sada porodica nije otkrila javno zvanični uzrok smrti.