Showbizz

Umro DVOJNIK Cece Ražnatović! Imao je 300 operacija, izgledao ISTO kao ona. Životni san mu je bio da izgleda kao ona, ali srce nije izdržalo (FOTO)

Mi za vas danas imamo jednu veoma neobičnu i intrigantnu priču, nešto što možda čak graniči i sa naučnom fantastikom.

Sigurni smo da ste dosad već nebrojeno puta imali priliku čuti za ljude koji su bukvalno ovisi o plastičnim operacijama. Te osobe jednostavno nisu nikada zadovoljne svojim izgledom, pa te osobe troše basnoslovne sume novca i konstantno idu pod nož, što ide bukvalno u nedogled. Na kraju, kroz par godina, dobijamo bukvalno žive lutke i PVC plastiku na dvije noge, izvještačene robote koji prepadaju ljude oko sebe.

To su osobe koje u toj svojoj paranoičnoj opsesiji pretjeruju sa plastičnim operacijama i korekcijama, a na ruku im ide činjenica da je danas daleko lakše odraditi plastičnu operaciju nego što je to bilo prije. Pogledajte samo današnje pjevače i pjevačice sa naše estrade – Svi oni imaju taj “Holivudski osmijeh”, odnosno korigovane (pa čak i vještačke) zube, a to je import iz Amerike.

Svi znate za Donatelu Versaće, jednu od najpoznatijih žena u modnoj industriji koja se u potpunosti uništila plastičnim operacijama. A na dobrom putu da je sustigne po broju operacija bio je pjevač čuvenog benda “Dead or alive”, Pete Burns koji je tokom svog života odradio više od 300 plastičnih operacija, te je za sve to iskrcao više od pola miliona dolara.

Vjerovatno bi do sada prebacio i 400 operacija, da nije preminuo i to u 57. godini svog života. Za njega su inače kružile priče da je želio da bude dvojnik Svetlane Cece Ražnatović. Naime, sve je to počelo 1998. godine kada je ovaj slavni bend imao koncert u Beogradu. Burnsu se grad jako dopao, a tom prilikom je upoznao i Cecu koja ga je bukvalno oduševila. Tada je počeo sa brutalnim plastičnim operacijama. Da li stvarno toliko liče? Procijenite sami.