Home Stories Uhvatila sam sina da me svaku noć krišom gleda dok se tuširam...

Uhvatila sam sina da me svaku noć krišom gleda dok se tuširam – jednu noć sam odlučila dati ono što traži

1044
0

Zovem se Danica i živim u jednom mjestu koje se nalazi blizu Banja Lauke. Nedavno sam napuninla 42 godine i mogu reći da dobro izgledam, mnogi mi ne bi više od 30 godina dali zato što sam u top formi i redovno treniram.

Trudim se i da pazim na pravilnu ishranu, a inače sam profesorica matematike po zanimanju. Udala sam se prije pet godina za svog supruga, a nije mi smetalo što iza sebe ima brak i sina koji je 22 godine skoro napunio. Zove se Marko. Jednog petka nakon nastave, kad sam se radovala vikendu i bila iscrpljena, došla sam kući i vidjela da niko nije tu.

Otišla sam odmah pod tuš u kupatilo. Uživala sam, osjećala sam se jako odmorno i opušteno, trebalo mi je to. Primijetila sam u jednom trenutku kako su krišom bila otvorena vrata kupatila i ugledala sam na veliko iznenađenje Marka koji se krije i gleda me.

Šokirala sam se kad sam kasnije odškrinula vrata njegove sobe i ugledala Marka kako se samozadovoljava. Moglo se jasno vidjeti već sa vrata da ima ogromnu stvar. Bila je duplo deblja i veća od očeve. Sjeli smo kasnije da jedemo, a ja sam mu onda stavila na svoje grudi šaku i sve je krenulo svojim tokom odatle. Spontano, prirodno, ubrzo smo bili nagi.

Nismo mislili ni o čemu, prepustili smo se strastima, a drugi dan smo mislili o posljedicama. Ne znam šta je bilo njemu u glavi, ali zasigurno da ocu ne želi upropastiti brak. Znam i da bi se upropastilo kad bi mu otac samo znao šta smo radili.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..