Ova jako neobična priča dolazi nam iz Banja Luke.

“Imam 42 godine, izgledam sjajno i svi oni koji me prvi put vide ne bi mi dali više od 30. Jednostavno jedem zdravo, idem u fitnes i pazim na liniju, to mi je jednostavno postalo opsesija u cijelom životu. Kao što sam rekla, i hranim se ispravno, a po zanimanju sam profesor matematike i ovaj sam posao radiola cijeli život. Prije pet godina udala sam se za svog supruga i nisam imala ništa protiv toga što je iza sebe imao brak i sina koji je ove godine navršio 12 godine. Zove se Marko i upravo je ušao u pubertet.

Nakon nastave, jednog petka, kad sam bila umorna i veselila se vikendu koji je preda mnom, vratila sam se kući i vidjela da u kući nema nikoga, i pomislila sam da je savršeno vrijeme za opuštanje. Otišla sam odmah do WC-a pod tuš. Uživala sam, osjećala sam se stvarno opušteno i odmarano, trebalo mi je, samo sam se znojila.

I vrata kupaonice bila su malo otvorena i na moje iznenađenje vidjela sam Marka kako se sakriva i bulji u mene. Bila sam u transu kada sam kasnije otvorila vrata njegove sobe i tamo sam vidjela Marka kako masturbira. Nije bio blizu vrata, jasno se moglo vidjeti kako ima ogromnu alatku, veću od očeve. Kasnije smo sjeli da ručamo, a ja sam mu šaku stavila na svoja prsa, i sve je onda išlo svojim prirodnim tokom.

Prepuštali smo se tako strasti i baš smo razmišljali o posljedicama neki dan, ali to nam sada više nije bilo važno. Ne znam šta mu je bilo na umu, ali on sigurno ne želi narušiti brak svog oca. Bila bi prava katastrofa kada bi njegov otac znao što smo upravo učinili.”

Preporučujemo