Ova vrlo neobična priča dolazi nam iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz mjesta zvanog Banja Luka.

“Imam 42 godine, izgledam sjajno i svi oni koji me prvi put vide ne bi mi dali više od 30. Jednostavno jedem zdravo, idem u fitnes i pazim na liniju, to mi je jednostavno postalo opsesija u cijelom životu. Kao što sam rekla, i hranim se ispravno, a po zanimanju sam profesor matematike i ovaj sam posao radiola cijeli život. Prije pet godina udala sam se za svog supruga i nisam imala ništa protiv toga što je iza sebe imao brak i sina koji je ove godine navršio 12 godine. Zove se Marko i upravo je ušao u pubertet.

Nakon nastave, jednog petka, kad sam bila umorna i veselila se vikendu koji je preda mnom, vratila sam se kući i vidjela da u kući nema nikoga, i pomislila sam da je savršeno vrijeme za opuštanje. Otišla sam odmah do WC-a pod tuš. Uživala sam, osjećala sam se stvarno opušteno i odmarano, trebalo mi je, samo sam se znojila.

I vrata kupaonice bila su malo otvorena i na moje iznenađenje vidjela sam Marka kako se sakriva i bulji u mene. Bila sam u transu kada sam kasnije otvorila vrata njegove sobe i tamo sam vidjela Marka kako masturbira. Nije bio blizu vrata, jasno se moglo vidjeti kako ima ogromnu alatku, veću od očeve. Kasnije smo sjeli da ručamo, a ja sam mu šaku stavila na svoja prsa, i sve je onda išlo svojim prirodnim tokom.

Prepuštali smo se strasti i razmišljali o posljedicama neki dan, to nam više nije bilo važno. Ne znam šta mu je bilo na umu, ali on sigurno ne želi narušiti brak svog oca. I znam da bi bilo katastrofa da je njegov otac znao što smo upravo učinili.”

Izvor: Balkanlifetoday.info