Novo

Ugašen kanal Bake Praseta: Republika ekskluzivno otkriva, ovo su sva ZLODELA zbog kojih je OBOREN jutjuber!

Danas vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene. a kako ste i sami mogli da zaključite danas se bavimo sa novostima koje dolaze sa domaće javne scene. a koje se odnose na poznatog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, koji je inače u poslednje vrijeme glavna tema u domaćim medijima. Prvo se on našao na meti kada je javno u lajvu isprozivao vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića, a onda su počela njihova žestoka prepucavanja i prozivke putem društvenih mreža.

Nakon toga je on sa vlasnika televizije prešao na voditeljku Jovanu Jeremić, koja je nakon cijele ove priče, iznijela svoje mišljenje o njemu, a koje mu se očigledno nije svidjelo, pa je on iznio niz uvreda na njen račun. Sada su stigle najnovije informacije koje su vezane za njega, a radi se o tome da je njegov Jutjub kanal koji je brojao 150 hiljada pratioca ugašen definitivno. Sve ovo počelo je nakon što je objavljen jedan dio dokumentarca o Baka Prasetu i svim njegovim zlodjelima, koje je godinama unazad činio.

Prema saznjanima koja domaćom mediji imaju, njegov Jutjub kanal ugašen je zbog brojnih prekršenih pravila, i to počevši od pravila intertner zajednice, podržavanje nasilja nad ženama i manjinama, vrijeđanja pripadnica ljepšeg pola. Zatim, sljedeće na spisku jeste maltretiranje i zlostavljanje maloljetnih djevojčica, utaja poreza, ali i reketiranje od kriminalaca, kao i gej afera su samo male teze onoga što se našlo u dokumentarcu. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.