Zanimljivosti

Udata sam za vampira. Ubio je svakog mog momka koji je bio zaljubljen u mene. Ne smijem se razvesti jer je rekao da će mi isisati krv. Šta da radim?

Navikli smo da čitamo različite priče i neviđene ludosti koje se dešavaju, kako kod nas, tako i u svijetu. 

Ova priča koju smo za vas pripremili danas nam dolazi i jednog malog mjesta u Engleskoj gdje je Betty Clarks (45) imala nešto jako zanimljivo da ispriča. Naime, kako tvrdi ona je udata za vampira, koji se zove Rafaelo i koji joj ne dozvoljava sada da se razvede od njega.

Naime, ona je prije 4 godine ušla u brak sa jednim, naizgled, običnim stočarom koji je djelovao mlađi od nje. Predstavio se kao Alex, koji ima 29 godina i koji se nedavno doselio na selo. Međutim, nedugo zatim je počela uočavati neviđenu ljubomoru koja izbija iz njega.

“Primjetila sam da me je počeo kontrolisati i pratiti gdje god idem. Ali pravi problemi su nastali kada su mi se počeli udvarati drugi momci i muškarci. Kako bi se koji približavao da se bolje upoznamo tako bi dan kasnije jednostavno nestao. Bez opravdanja i bez pozdrava. Na kraju sam shvatila da iza teba stoji moj muž. Kada sam mu se suprostavila i pitala ga priznao je da ih je ubio. Svih 64. I da je on zapravo vampir koji se zove Rafaelo koji dolazi iz Rumunije i da je rođen 1540. godine. Zaprijetio mi je da ako se ikada pomislim razvesti da će da me ugrize i isiše mi svu krv. Kaže da ne pokušavam nikakve trikove kao što su bijeli luk ili križ jer je za sve ove godine izgradio imunitet, a isto važi i za sunce. Pitala sam ga zube, jer nema vampirske zube, a on je rekao da se ti zubi mogu uvlačiti i izvlačiti iz desni kada on to želi. Prestravljena sam. Ne znam šta da radim sada, pomozite.”