Novo

UDATA PROFESORICA (35) IMALA ŽESTOKE AKCIJE I OSTALA TRUDNA SA SVOJIM UČENIKOM (15) NA NJIVI: Slušajte samo kako se pravdala u policiji, da li je ovo moguće?

Sve češće imamo priliku čitati takve vijesti u kojima radnici u prosvjeti koji bi svoje učenike trebali voditi pravim putem i obrazovati ih, zapravo seksualno iskorištavaju neke od njih koji su maloljetni i nesvjesni koliko je takav odnos pogrešan i da to predstavlja zapravo zlostavljanje.

Ovaj današnji slučaj o kojem ćemo danas da pišemo dogodio se u Velikoj Britaniji, a prema Daily Mailu, 35-godišnja učiteljica poslala je svoje golišave fotografije svom učeniku koji je imao svega 15 godina i s njim je imala intimne veze na skrivenim mjestima u prirodi. Ove slike koje je ta profesorica poslala tom dječaku ubrzo su počele kružiti školom, pa su tako direktor i uprava škole doznali za čitav slučaj i sve fino prijavili policiji.

Profesorica Candice Barber sigurno je na kraju i zatrudnjela s ovim svojim učenikom i imala je vezu s njim prvi put poslije dodjele nagrada u školi u kojoj je radila u Buckinghamu. Najprije je negirala ove optužbe i tvrdila da joj je neko hakirao profil te da nije ona poslala sporne fotografije. Na suđenju je tužiteljstvo iznijelo sve dokaze da je profesorka zavela svog učenika i da ga je svojim automobilom odvela na skriveno mjesto u prirodi te da je tamo imala intimu vezu s njim.

Sve se dogodilo prije dvije godine i dječak koji je bio u vezi s njom sve je kasnije priznao prvo direktoru škole, a potom i policiji. Kazao je i da mu je profesorica objasnila da je s njim trudna i da se boji. Na kraju je i sama profesorica priznala socijalnoj radnici da je dječaku poslala svoju spornu fotografiju, ali ona je ustrajno odbijala priznati da su imali bilo kakvu vezu i izjasnila se nevinom po svim optužbama.