Novo

UDARNE VESTI: Pronađeno BEŽIVOTNO TELO u KRALJEVSKOJ PALAČI – Javnost strepi od najgoreg, nije valjda… (FOTO)

Članovi britanske kraljevske familije definitivno su među najpopularnijim ljudima na svijetu, jer gotovo svi znaju za njih, i mladi i stari.

Ova je familija vrlo bitan dio britanske tradicije i njihove kulture u koju se ulaže velika količina novca, a mnogi ljudi u Britaniji zbog toga nisu baš najsretniji, budući da se sve želje ove familije financiraju iz državnog proračuna. Ali, većina Britanaca ipak jako voli i poštuje, pa možemo čak reći i obožava kraljicu Elizabetu, a ona je jedna od daleko najmoćnijih žena na svijetu, koja je na vlasti već desetljećima, ali se i dalje jako dobro drži, s obzirom na svoje godine.

Međutim, ova porodica nije imuna na neke veoma loše vijesti, čak ni na afere i skandale, iako za takve stvari do sada nismo imali prilike često čuti. Mediji su izvijestili da je u jezeru u blizini palače Kensington pronađeno beživotno ljudsko tijelo, a poznato je da u toj palači živi princ William, sa suprugom Kate i sa svojom djecom. Do sada je otkriveno samo da se radi o ženskom tijelu koje se nalazi u fazi propadanja. Tijelo je, prema izvještajima, u takvom stanju da će trebati vremena za identifikaciju, iako postoje neke sumnje da se radi o jednoj određenoj osobi.

Nakon što su ipak otklonjenje špekulacije da je u pitanju tijelo kraljice Elizabete, mediji su odmah posumnjali da je u pitanju slavne umjetnice Endellion Lycett Green, koja je nestala prije nekog vremena, ali nakon toga javili su se članovi familije ove umjetnice i rekli da ih je Evelyn nedavno kontaktirala i da je živa. Nije poznato jesu li princ William i njegova supruga bili tamo kad je tijelo pronađeno, ali sigurno im nije bilo nimalo ugodno kad su čuli vijest.