Showbizz

Udala se za Palestinskog milijardera, a čekajte da vidite kako ON izgleda: Srpkinja živi u svili i kadifi, a TEK VILA?

Danas ćemo u ovom tekstu, riječ-dvije reći o show businessu.

Svi se sigurno sjećamo razdoblja od prije 20 godina kada su se na ovom području pojavile prve starlete, a jedna od prvih koja se proslavila bila prva prostitutka Srbije Stanija Dobrojević, koja je na Farmu došla izravno iz Amerike. Niko tada nije znao ko je i šta je ona, ali kad su vidjeli kako se ona oblači, kakav mobitel ona ima i kakav ona automobil vozi, puno je djevojaka tada počelo pitati kako postati starleta?

Po tom pitanju dogodila se prava ekspanzija, pa su mnoge mlade djevojke masovno započele ići na plastičnu operaciju pucajući od silikona i nadajući se da će se s njima vjenčati neki tajkun ili još bolje šeik. Ali, samo jedna od 10.000 uspije u svemu tome. O nekim takvim ženama do sada smo jako puno pisali u našim člancima.

Sjećate se sigurno svi Jelene koja se prije par godina udala za šeika, koja je danas milijarderka i koja je čak dovela svog muža u Srbiju da upozna njene roditelje. Danas ćemo o još jednoj Srpkinji koja je isto tako imala balkanski san da se uda za milijunaša. Anika Božić Al Saraj udala se poznatog za palestinskog milijardera Yusufa Al Saraja, svi časopisi i portali iz regije sada se trude i pokušavaju je upoznati i uzeti nekoliko intervjua od nje.

Ali, ukoliko joj otvorite Instagram profil, onda vidite u kakvim uvjetima ona živi i uživa, zar ne? Vjenčajući se s tim bogatašem, srpski mediji proglasili su je najbogatijom Srpkinjom na svijetu. U zadnjih nekoliko dana iznenadila je sve svoje sljedbenike pripremajući se za fotografiranje, u jednom je momentu bila poput obične djevojke, a u sljedećem poput fotomodela.