Zanimljivosti

Udala se za Egipatskog milionera(65), otac može da joj bude: Kad ih vide na ulici, LJUDI SE PREPLAŠE: OVO je stvarno previše “Mi se volimo, ja ga obožavam, bolji je od svih mladića u Srbiji”(FOTO)

Zadnjih nekoliko godina u trendu su brakovi između partnera gdje postoji ogromna razlika u godinama. Obično se mnogo mlađe žene udaju za mnogo starije muškarce.

I dok onom starijem partneru (obično penzioneru u dubokoj starosti) itekako godi sve to, onaj drugi, mnogo mlađi, partner je na udaru kritika obzirom da je u 99% ovo brak iz interesa i da su te mlađe osobe obične sponzoruše (muškarci ili žene, svejedno) koji ulaze u brak i potajno se nadaju da neće morati dugo čekati na sahranu.

Danas vam donosimo baš jednu takvu priču, o jednoj djevojci iz Srbije kojoj muž ima “samo” 65 godina.

 

Ksenija (25) je udata za Egipatskog milionera koji se zove Osama Fatijah Rabim Al Šarif (65), a na društvenim mrežama svakodnevno možete pročitati razne komentare, većinom onih negativne prirode. Obično se tu piše da takav brak ne može potrajati, da neće preživjeti ni najmanju krizu (što je vjerovatno tačno obzirom da bi i najmanji stres vjerovatno pokopao sirotog Osamu). Ali, njih dvoje se ne obaziru na takve stvari.

Oni su se nedavno vjenčali na jednom ostrvu u Grčkoj i za sada se čini da im je ta lokacija bila sretna, obzirom da sve u njenom braku sa šugar dedijem, barem sudeći po slikama koje objavljuju na društvenim mrežama, cvjeta. Inače, Ksenija je već više puta napominjala kako joj se isključivo dopadaju stariji muškarci jer su, kako ona kaže, spremniji za brak, istinski se zaljube i veoma su iskusni u krevetu.

Inače, njih dvoje čak imaju i dijete jer je Ksenija nedavno rodila dječaka. Kako sama kaže, ona obožava svog muža, zove ga slatkišem i kaže da je on puno bolji od svih mladića u Srbiji.