Svi znamo da je vođenje kućanstva jedan od najneatraktivnijih aktivnostibilo koje domaćice da svoj stan ili kuću čisti. To uključuje čišćenja mjesta koja se svakodnevno koriste, a na koja niko ne obraća posebnu pozornost.

Ovo su najčešće stvari koje se nalaze u našim kupaonicama. Počevši od sudopera, preko tuša ili kade, pa sve do toaletne šolje. U nastavku vam pokazujemo trik koji možete koristiti sljedeći put kada očistite kupaonicu. Mirisati će čitavih sedam dana ako slijedite ovaj jednostavan savjet koji morate isprobati.

Sada ćemo pisati o jednoj i više nego korisnoj temi koja će vam pomoći da vašu kupaonicu održavate čistom i mirisnom i do sedam dana. Sve što trebate koristiti je nekoliko jednostavnih sastojaka koje ćete zasigurno već imati u svom domu. Čišćenje kupaonice je uglavnom neugodan posao, a mnogi ljudi to izbjegavaju, a čak i kad to moraju, ne kriju prezir ni na trenutak. Sve što trebate je 160 grama sode bikarbone, zatim 15 kapi eteričnog ulja lavande, pola kašike octa, zatim jedna kašika 3% vodikovog peroksida i 60 ml limunovog soka.

Pomiješajte sve sastojke, a zatim ostavite da se osuše 4 sata, a zatim prebacite u jednu teglu. Sljedeći put kad osjetite da je vaša kupaonica izgubila svježinu, možete staviti jednu kuglu u WC školjku. To možete učiniti dva puta u toku sedmice kako bi rezultati bili apsolutno besprijekorni. Stoga odmah požurite u obližnju trgovinu ako nemate sve navedene sastojke i napravite ovaj jednostavni trik kako biste pomogli vašoj kupaonici dobiti sasvim novu dimenziju.

Preporučujemo