Svijet je krcat sa raznim čudnim i prvenstveno nevjerovatnim ljudima, koji su spremni učiniti bilo šta kako bi izgledali ljepše ili zgodnije, a žene u tome vode.

Žene su spremne na sve i odmah će sami primijeniti svaki savjet koji nađu na internetu. Ova djevojka o kojoj danas govorimo pročitala je negdje savjete da ako ubrizgate ovčju masnoću u usne da će vrlo brzo rasti. I gle čuda, stvarno se to dogodilo. Ashley Mckenzie bila je gošća nedavno u jedne emisije, a video ćete moći pogledati u nastavku. Tu je ispričala da je u početku bila vrlo zadovoljna postignutim rezultatima. Ali, s vremenom su joj usne postale sve veće i veće i jednostavno je počela paničariti jer je postala čudovište s ogromnim usnama.

Liječnici koji su bili u studiju pitali su je gdje je pronašla ovaj neobičan savjet i došla na tu ideju. Rekla je da joj je jednog dana sestra otvorila vrata starijoj ženi koja joj je prodala ovaj recept i tako je zapravo sve počelo. Na kraju se podvrgla operaciji.

Liječnici su preuzeli vrlo neugodan posao i hirurški odsisali svu masnoću s usana, a cijeli je postupak bio odvratan za gledanje. Danas Ashley konačno ponovo ima usne kao i svaka druga normalna žena i više nema namjeru eksperimentirati s naduvavanjem usana. Kakva su vaša mišljenja o današnjoj temi?