Novo

U trenutku POSTANITE VIŠE I VITKIJE! Stručnjak otkriva cake koje ćete obožavati!

Od kako su se društvene mreže pojavile u mogućnosti smo dosta toga da istražimo, i da saznamo nešto novo, a ono čemu se svi najviše obraduju, tačnije slobodno možemo reći djevojke i žene jesu razni trikovi i savjeti, kako za domaćinstvo i lakše obavljanje svakodnevnih poslova, isto tako i razni trikovi u šminkanju, za frizure, pa i za oblačenje, a takvih video snimaka najviše možemo da pronađemo na TikToku.

Upravo to je i slučaj sa našom današnjom temom, a radi se o tome da je jedna korisnica TikToka, djevojka po imenu Ešli pravi modni ekspert, a video snimci koje je ona do sada obavila pregledani su više od 96 hilajda puta, dok ona na svom profilu ima oko 26 hiljada pratilaca. O ovoj djevojci piše čak i britanski “The Sun”. Naša današnja tema jeste ta da ona inače nosi veličinu 42-44 pa je tako posavjetovala sve djevojke i žene koje su slično građene kao ona, da primjene jedan njen trik kako bi izgledale mršavije i vitkije, a sve je stvar u oblačenju.

@sweethomeashley

Wide hip style tip 💃🏻 #PerfectPrideMovement #fypage #stylehacks #styletips #curvyfashion #midsizefashion

♬ Seen It All – Nike Featuring Chong The Nomad

Tako je ona rekla sljedeće: “Kada devojke koje su niže nose majicu koja je ravnog kroja, ona ih vizuelno skraćuje. Ovo je samo početak, uočite razluku”, rekla je ona. Inače na prvom video snimku se može vidjeti kako ona nosi bijelu ravnu majicu, dok na drugom nosi jednu u boji kajsije, i koja nema ravan kroj nego blago pada i prati njenu liniju tijela, pa je ona tako posavjetovala i rekla: “Probajte sa zakrivljenim rubom da biste izdužili nogu i poboljšali izgled zadnjice”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@sweethomeashley

Monday Motovation #MadewithKAContest #PerfectPrideMovement #fypage #bodypositivity #mondaymotivation #bodyposi #midsize

♬ Footloose – Kenny Loggins