Uncategorized

U OVOM GRADU za dva dana ulovljena DVA POSKOKA, zmije im se penju i na balkone! – GRAĐANI U PANICI I STRAHU! (FOTO)

Danas u nastavku ovog članka se malo fokusiramo na najveću moguću opasnost koja se može naći u prirodi a to su svakako zmije. Ove godine je leto poprilično jako pre došlo a samim time i zmije, koje su itekako agresivnije u odnosu na prethodne godne. Naime, sve je veći broj slučajeva da zmije ulaze ljudima po kućama a ono šot je sve itekako šokiralo jeste to da u pojedinim zgradama se popnu čak i na više spratove, i zadese se ljudima u stanu.

Također, i u gradovima koji su blizu mora i gde su jako visoke temperature to je itekako učestoalo. Pa tako na primer u Trebinju u Republici Srpskoj je zabeleženo da su zmije počele ljudima u kuće da ulaze, Tako je Miš Pamučina iz Ekologije i bezbednost iz Trebinja, a on se skoro nikako ne boji zmija, u proteklom vikednu kada su temp u ovom delu grrada bila jako visoke, uhvatio u samom centru grada čak tri zmije, jednuu u kući, jednu ispred, a jedna je čak bila i u jendom ulaz.

“Ovaj poskok na balkonu kuće nije nikako mogao dospjeti na to mjesto, osim preko fasade kuće, a vlasnici su ostali nasmrt preplašeni kada su ovu otrovnicu našli kako se kroz persijane pokušava uvući u unutrašnjost kuće, pa su zatvorili balkonska vrata i pozvali našu ustanovu”, istakao je Pamučina. “Nemam običaj da ih ubijam, ali sam ovoga puta ubio obe, s obzirom da su bile jako ljute, otimale su se i grizle hvataljku, oko koje su obmotavale tijelo, a i zbog činjenice da su u pitanju najotrovnije vrste zmija koje sam dugo morao voziti do nepristupačnih terena”, ovako je rekao Pamučina.