Kruševac, grad u Srbiji, ponosno ističe svoju vezu s izuzetnim talentima, uključujući i Milicu Todorović. Iako je napustila Kruševac u mladosti, Milica je sačuvala duboku povezanost s obitelji i prijateljima u svom rodnom gradu, uvijek s nestrpljenjem očekujući povratak u obiteljski dom.Posjet ekipa emisije “Metar moga sela” Milicinom stanu otkrio je njezinu bakicu koja s toplinom priča o mladoj pjevačici. Bakina priča otkriva Milicu kao izvanrednu osobu i umjetnicu s istinskom dobrotom i željom za pomaganjem drugima.

 

Milica je provela svoje djetinjstvo u Kruševcu, često posjećujući baku u blizini svoje kuće. Kad god bi je posjetila, Milica bi se ponašala kao da nikad nije ni odlazila, ostajući prirodna i opuštena.Jednog dana, dok je baka bila odsutna, čula je prekrasan glas pjevača na terasi – bio je to Milica. Baka je bila iznenađena, a Milica je priznala da je kao dijete pobijedila na natjecanju u pjevanju, čak lažirajući svoju dob. Baka s ponosom prisjeća tog trenutka.Pitanja o njezinoj budućnosti i udaji česta su tema razgovora, ali baka je oprezna. Iako su Miličine veze izgledale idealno, nešto nije bilo u redu. Baka vjeruje da je bolje biti oprezan dok ne pronađe pravog partnera.

Milica je također ostvarila značajne uspjehe u svojoj karijeri, osobito u punk operi Emira Kusturice “Dom za vešanje”. Baka je ponosna na njezin prirodni talent za glumu i podržava ju u svim njezinim naporima.

Priča o Milici Todorović otkriva mladu ženu koja je od malih nogu bila odlučna u ostvarivanju svojih snova, a podrška obitelji i prijatelja iz Kruševca igrala je važnu ulogu u njezinom uspjehu.