Novo

U OVOJ TROŠNOJ KUĆICI ŽIVI POZNATA SRPSKA PEVAČICA: PO DEDINJU SE RASIPA EURIMA, A OCU I MATERI FASADE NIJE URADILA: BRUKA!

Kada je u pitanu jedna od najpopularnija pevačica mlađe generacije u Srbiji, Milica Todorović koja se javnosti prvi put predstavila u najpoznaitjme takmičenju u regiji Zvezdema Grnada 2005 godne. Tada je Milica imala smao 15 godna ali je odnela pobedu i time postala najmlađa učesnica kojoj je to pošlo za rukom a uz to je sve do 2019 godien bila i jedina devojka koja je pobedila u ovom muzičkom takmičenju.

Milica je odmah sledeće godine izbacila dve pesme Reci ja i Uporedi me, a onda počinje saradnju sa poznatim rediteljem Emirom Kusturicom i postaje glanv aglumica u pank operi Dom za vešanje koja je samo u Parizu imala preko 30 izvođenja. Svoj prvi album je objavila 2009 godine a 2013 godine u saranji sa Dušanom Bačićem snima duet Tri čaše koji postaje njen najveći hit sve do 2014 godine kada snima ponovno duet sa Mc Yankoom podnazivom Moje zlato i ta pesma i dan danas drži rekord kao spot sa najviše pregled na podrušju bivšeg Jugoslaviju 150 miliona.

Pevačica je tražen za nastupe i koncerte i verovatn jako dobro zarađuje pa su mnohi bili začuđeni kada su paparaci snimili kuću njenih roditelja u Krušecu, Naime kada je izbila pandemija korona virusa on je iz Beograda otišla u rodni grad i bila sa svojim roditeljima jer se jako plašila da se ne razboli.

Kada su je novinari posetili da vide kako provodi dane u izolaciji i slikali kuću njenih roditelja odmah su na društvenim mrežama krenula prozivke u kojima su korisnici osuđivali Milicu jer zarađuje jako dobro i u Beogradu se rasipa a rodna kuća joj nemani urađenu fasadu.