Showbizz

U jednoj ruci PUŠKA a u drugoj sin: VELJKO RAŽNATOVIĆ zapalio društvene mreže: EVO šta je poručio! (FOTO)

Veljko Ražnatović osoba je koja je izrazito popularna u Srbiji i koja je vrlo zanimljiva javnosti, ali ne zbog svojih zasluga.

Poznat je samo jer je on sin jedne od najpoznatijih pjevačica u Srbiji zadnjih decenija, Cece Ražnatović i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, koji je svojevremeno bio pripadnik kriminalnog miljea, ali poznat i po zločinima koje su Tigrovi počinili sa svojom vojnom formacijom u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj devedesetih.

Srpski i regionalni mediji danima su pisali o Veljkovom braku i rođenju sina, kojeg je nazvao po ocu, a javnost je bila svjesna svakog detalja. Veljko je profesionalni bokser i vrlo je aktivan na društvenim mrežama, gdje je prije par dna objavio sliku koja je u par sati postala viralna i koja je izazvala puno reakcija i komentara.

Naime, neko misli da je ovo jedna obična porodična fotografija jer prikazuje Veljka kako u jednoj ruci drži pušku, dok mu je tromjesečni sin u krilu. Pokraj njih je njegova supruga Bogdana koja guli krastavac, a možete vidjeti i roštilj i meso koje se priprema za ručak u prirodi. Ispred njih je ogroman pas i očito je da uživaju u šumi.

Veljko je pored fotografije stavio opis koji glasi: “Znaš li odakle si, sine, pogledaj sive planine, cvijeće procvjetalo maslinovim uljem, sunce je zasjalo u Šumadijom. Pozdrav iz majke Srbije” i dok se nekome sve ovo možda i svidjelo, bilo je i onih koji su mislili da je  ovo zapravo neka vrsta prijetnje pa su neki korisnici prijavili ovu objavu. Zamolio ih je da to prestanu raditi jer misli da ona nikoga ne vrijeđa.