Stories

U BRAKU SAM 20 GODINA, ALI IMAM LJUBAVNIKA KOJI JE MLAĐI OD MOG SINA: NISAM VJEROVALA DA SE MENI OVO MOŽE DESITI – OSJEĆAM LEPTIRIĆE U STOMAKU

Meni je 47 godina i udata sam, ali sam istovremeno u sretnoj i strastvenoj vezi već 3 mjeeseca i to sa momkom kojem je svega 22.

On je čak 3 godine mlađi od mog rođenog sina i sada sam tek skontala šta zapravo znači istinska sreća i zadovoljstvo.

Nas dvoje se viđamo skoro svaki dan, a nedavno mi je tražio da mu posudim 5 hiljada eura kako bi mogao regulisati neke svoje finansijske probleme. Ne bi nikada mogla pomisliti da me on želi iskoristiti, te smo otišli u banku gdje sam mu podigla i veću sumu novca i dala mu čitav iznos.

Poslije toga je otišao i nije se javljao cijela 2 dana na svoj telefon. To je bio moj najgori momenat u cijelom životu. Došao je u naše ljubavno gnijezdo potpuno pretučen i modar. Nisam ga mogla prepoznati. Od šoka sam zaplakala. Kada se malo smirila situacija pokušao mi je objasniti šta se zapravo desilo. Naime, njegov otac je nekim opasnim ljudima dugovao neki novac, pa je eto riješio on da to vrati. Ali, istog momenta kada je novac vratio, oni su ga zvjerski pretukli kako bi ga naučili pameti. Ne mogu da vjerujem da postoje takvi ljudi.

Željela sam ga utješiti i rekla sam mu da zaboravi taj novac. Ja njega volim kao muškarca, ali mi se činilo da je njemu tada trebala majčinska ljubav, a ne ženska. Duša draga, kako bi zaštitio svoju porodicu on se žrtvovao. Da sam mlađa, bez razmišljanja bih se razvela i otišla živjeti sa njim, ali eto. To je pravi muškarac, a ne onaj moj penzioner kod kuće.