Novo

TVRDILA DA NEĆE BITI S*KSA U ZADRUZI, PA OBRUKALA PORODICU POSLE TRI DANA! Otac mlade zadrugarke VAN SEBE zbog ćerkine AKCIJE: Sramota me je, srce me boli!

I danas ćemo da govorimo o rijaliti programima , a kako verujemo da ste svi ejdva čekali da krene šesta sezona popularnog rijalti programa Zadruga . Naime , isprva je javnost morala da potpisuje online peticiju da nastavak šeste sezone , a ona je ptpisana u čak neverovatnih 2 miliona , te je i šesta sezona otpočela . Naime , može se reći da je pred nama uzbudljivih deset emseci , a jasan pokazatelj toga mogu da nam budu prethodni dani koji su bili itekako uzbudljivi . Naime , mnogo je novih lica našlo se među ukućanima , a već u prvih nekoliko dana imali smo priliku da posvedočimo svađama , okršajima , ali i ljubavnim odnosima.

Dakle , među ukućanima našla je se i Urša Škofic , a koja je iz Slovvenije , te koja je za samo par dana blago rečeno osramotila svoju prodoiccu . Naime ,ona je započela romansu sa Bilalom Brajlovićem koji je iz Sarajeva , a njeni roditelji su u neverici i očaju da je njihova ćerka tako nešto mogla sebi da dopusti . Dakle, oni su jako brzo završili ispod kreveta , pa su gledaoci imali priliku da isprate i or alno zadovoljavanje.

Tako je se njen otac oglasio pa istakao sledeće : “Razočaran sam, srce me boli. Neverovatno je što je drugi, treći dan to napravila, to mi ne ide u glavu! Da se toliko opustila, zaboravila… Srce me boli, razočaran sam baš”, rekao je pa je nastavio: “Slovenija bruji o tome, pišu slovenske novine. Mene je sramota što mi je to napravila! Ozbiljno vam kažem. Ni vama ne bi bilo svejedno da vam ćerka to napravi.”, a na pitanje da li ih podržava on je rekao: “Ma, kakvi! Ni slučajno, ne podržavam ništa između njih dvoje! Ona me je razočarala do kraja! Ne znam šta da vam kažem. Mama plače, komšiluk priča. Trpimo užasne stvari zbog nje. Ovo da je napravila drugi dan. Da je peti mesec, neka simpatija, pa i da razumem, ali ovo… Ovo je katastrofa! Ne mogu ovo da podnesem”.