Novo

TUŽNE VESTI STIŽU IZ ITALIJE! NAŽAL0ST BOLEST JE UČINILA SVOJE – Borio se za opstanak pored odlazaka lekaru…

Svi su ostali u šoku kada se pojavila vest da Siniša Mihajlović više nije trener Bolonje. Srpki nogometni stručnjak je dobio otkaz, jer čelnici klkuba vše nisu imali razumevanja za loše rezultate ekipie od početka sezone. Bolonja je imala samo tri remija i dva poraza od samofg početka sezone i nalazi se u donjem delu tabele Serije 1. Ono što što italijnski mediji pišu jeste da je Siniša imao sastanak sa ljudima iz kluba i da je prihvatio njihovu odluku koju su doneli.

On je bio trener Bolonje od 2019 godine a u toj seuzoni je imao impresivan rezultat, osvojio je 30 bodova u 17 utakmica, čime je sačuvao ekipu u seriji 1. Na veliku žalsot je tog leta Siniša Mihajlović objavio da boluje od teške bolesti leu kemije. vodio je tim uprkos stalnim odlascima kod lekara a ovo leto je proveo i na hemoterapijama, pa tako nije mogao da odradi pripreme sa ekipom ali je svaki svoj slobodan trenuka koristio da bude uz svoj tim.

Da podsetimo, vest da je Siniša Mihajlović ozbiljno bolesta je fudbalsku Italiju podigao na noge, a srpski stručnjak koji trenutno radi kao trener Bolonje, tada prema pisanju medija, moraće da napusti taj klub iz Serija a, iako se i on držao u timu sa svima terapijama. Također, tim povodom se jedne subote obratio javnosti, i to u 16 i 30 časova u treng centru FK Bolonja, novinar tamošnjeg radija Dario Ronculi. Lekari su obavestili tada 50 godišnjeg Mihajlovićča da je situacija takva da mora da ide “agresivni tretman”, ali još uvek nije poznato kakvo je tačno zdravstveno stanje nekadašnjeg selektora Srbije, svojevremeno i osvajača Kupa šampiona u dresu Crvene zvezde. nastupila je borba koja još uvek traje.