Showbizz

TUŽNA ISPOVEST ARKANOVE ĆERKE SOFIJE… “NIKO MI NE VERUJE DA MI JE ONA MAJKA!” KAD ČUJETE KO JE U PITANJU, SVE ĆE VAM BITI JASNO(FOTO)

Za danas jedna tema koja je vama uvijek bila itekako privlačna, a tiče se nekih dešavanja koja su se dešavala u davnoj prošlosti. Vraćamo se u rane 80 prošloga vijeka, kada zakon nije imao šans e da se suprostavi tada jako moćnom beogradskom podzemlju. Željko Ražnatović Arkan je svakako jedan od najzanimljivijih likova koji je tada vladao glavnim gradom Jugoslavije.

 

Kako je počeo rat na području bivše Jugoslavije on je bio ratni profiter, jer je ratovao po Hrvatskoj i Bosni, gdje jepljačkao sa svojim tigrovima nedužne civile, i tada je također napravio jako solidan kapital kojeg i dan danas troše i Ceca i njena djeca.

 

Ono što se za njega jako malo zna jeste to, da on čak ima 8 djece, i to iz 2 zakonita braka i 2 vanbračna, a sva njegova djeca su rasuta po cijelom svijetu, a svakako da su dvoje najpoznatijih Veljko i Anastasija. Sofija je njegova ćerka koja dana ima 42 godine, a koju je dobio sa socijalnom radnicom, koja je vodila njegov slučaj dok je bio u zatvoru. Sofija je svake godine bila na godišnjici smrti, ali ove godine nije došla zbog korona virusa.