Kontroverzni Neven Ciganović prozvao je putem društvene mreže Instagram svoju plastičnu sestru Jelenu Karleušu za koju tvrdi da sebe naziva ikonom stila, a da je zapravo zadnja krpa.

Neven tvrdi da je moderan šešir koji samoprozvana diva cijelo vrijeme koristi za fotografiranje jeftin modni predmet i košta oko 10 dolara, i da ga se može nabaviti čak i na pijaci.

“S obzirom na to da Maja Šuput i Grubnićki još nisu dobili svoj naručeni paket iz Kine, ova samoproglašena balkanska modna ikona pobrinula se za ovaj trend must have ove ljetne sezone. Dakle, ekipa, ako želite biti i vi u trendu, i jahati madrac već dvije sezone zaredom, samo da znate da su ovog ljeta svi oni društveni šeširi pogodili ove slamnate kape koje štite „cijelu plažu“ od opasnih UV zraka , a možete ih dobiti poput ove modne ikone, pardon zakrpljene alapače za samo 10 dolara, prava sitnica” – napisao je Neven.

Ako niste vidjeli do sada, Neven aludira na ovaj šešir, koji sumnjamo da je kome uspio promaći, ali eto:

Činjenica jeste da nismo navikli da samoprozvana modna ikona i superzvijezda objavi više slika sa istim modnim asesoarom, ali šta znamo – možda se sponzoruša vratila iz penzije – dobila je sponzora, rečeno joj da reklamira ovaj šešir i da će to dobiti za to bruku para.

Sve je moguće i ništa nije isključeno.

Inače, Nevenu Ciganoviću ovo nije prvi put da “roštilja” svojim izjavama poznate osobe. Ranije je on ispržio već Jelenu Veljaču, Bojanu Gregorić, Ivu Radić i Lanu Jurčević zbog haljina koje su obukle na Severininu promociju, a nisu ostali pošteđeni ni Maja Šuput i Roko Blažević, hrvatski pjevači (naravno zbog odabranog stajlinga za nastupe).

Izvor: Dnevni Avaz

Preporučujemo
Loading..