Novo

TUGA! Umrla je mlada glumica, SVI ste gledali njene filmove: SUMNJA se u motiv smrti (VIDEO)

I danas za vas imamo vrlo tužne vijesti koje neprestano dolaze iz cijelog svijeta. Kao da nemamo dovoljno loših vijesti s koronavirusom, kao i prirodnim katastrofama koje nam bez prestanka prijete.

Malarija, svinjska gripa, sve je što bi moglo doći u naše krajeve. Ubistva, crna hronika je sve što nas ovih dana preplavljuje s internetskih portala.

Mnoge su slavne osobe nedavno umrle, neke od koronavirusa, neke od nesreća. Stoga vam danas donosimo jednu vijest koja je potresla čitavu Aziju. Oh Ih-Hye, slavna korejska glumica preminula je, pronašli su je u njenom domu bez svijesti i čitava je situacija prilično sumnjiva. Glavni magazin za mlade AIIK Pop Južne Koreje naveo je da je mlada zvijezda imala samo 36 godina.

Pronađena je u Incheonu, gradu udaljenom svega 30 minuta od glavnog grada Seula. Prema policiji, uzrok smrti bio je zastoj srca, a vidjet će se hoće li članovi njene porodice željeti obdukciju. Sprovod će se održati s porodicom i samo bliskim prijateljima. Usput, ukoliko niste znali stopa samoubistava među slavnim osobama u Južnoj Koreji doista je skočila u zadnjih nekoliko godina.

Ova je zemlja u prosjeku, čak na 10. mjestu po stopi samoubistava u svijetu, što je užasna brojka. Poznate osobe se distanciraju od toga da vrlo mladi ljudi dolaze na svjetla naše pozornice i jednostavno podlegnu pritisku, a zatim dignu ruku na sebe.

A da li je to bio slučaj i u ovoj situaciji, ostaje još da se vidi. Ali, u svakom slučaju, čitava ova situacija je zaista sumnjiva, a svi se nadaju da će eventualni obdukcijski nalaz otkriti tajnu.