Novo

TUGA U SRBIJI! OGLASIO SE I MARKO:”ŽAO MI JE DIVNE, NIJE DOČEKALA NI OPERACIJU NI DECU DA ODVEDE U ŠKOLU..” POSLE RIJALITIJA JE..

Možemo reći da su u današnje vrijeme rijaliti programi postali nezaobilizan dio raznih televizija i naše svakodnevnice, te sa svakom novom godinom mi imamo neki rijaliti koji bude aktuelan, a neki od njih su postali toliko popularni da imaju i više sezona.Na području Srbije, ali i regiona je u posljednjih par godina najpoznatija Zadruga koja je emitovana na Pink televiziji, dok je i poznato da je vlasnik te televizije Željko Mitrović. Produkcija koja je zadužena za taj rijaliti se uvijek potrudi kako bi sljedeća sezona bila zanimljivija i gledanija, a tako nije ni čudo što je bilo dosta učesnika koji su privukli dosta pažnje.

Neki od njih su i dalje medijski aktivni, a nekima sejednostavno izgubio trag. Jedno vrijeme su u rijalitiju bili Divna i Marko DNK, a oni su bili par, te imaju dvoje djece i uvijek su bili zanimljvii javnosti. Oni su se po prvi put pojavili u emisiji “DNK” i tada su se saznali neki detalji oko njihovog života, a ta je emisija napravila prave zvijezde od njih pa su dobili i poziv za učestvovanje u Zadruzi.U to su vrijeme mnogi ljudi saznali za probleme sa zdravljem kod Divne i da ona ima probleme sa iskrivljenom kičmom, pa je tada tokom te sezone balkanska starleta Soraja Vučelić javno rekla da će kada izađe iz rijalitija da ona snosi troškove za operaciju kičme.

Divna se zapravo nije previše razočarala kada se Soraja više nikada nije javila poslije toga nego je rekla da ona smatra da vjerovatno ona nije bila u mogućnosti da ispuni svoje obećanje, nije želela da joj to uzme za zlo , pa je nastavila svoj život kako ga je živela i do sada , a na svet je ubrzo stiglo i treće dete , a u međuvremenu su ona i marko izgradili kuću u kojoj zajedno žive.