Novo

TUGA! OVO JE UKAZALO NA SMRT: Nastaje na koži kod veoma starih ljudi, a na poslednjoj slici kraljice se upravo to videlo – Š0K!

U nastavku dnašanjeg članak dotaći ćemo se vesti koja je definitivno potresla celu ajvnost , a radi se o tome da je preminula kraljica Elizabeta , a koja je u trenutku smrti imala 96 godina . Naime od trenutka kada je nastupila njena smrt , te kada je javnost za istu saznaala , krenulo je da se piše o dosta toga , da izlaze razne priče , a koje se u konačnici sve tiču kraljevske proodice . Naime , celi svet se oprašta od monarhinje kooja je bila rekorder u vladavini , ali proed toga ne prestaje da se govori o kraljičinoj poslednjoj fotografiji. Inače , reč je o tome da je trag na njenoj koži , na poslednjoj fotografiji upućivao na to da bi sm rt mogla uskooro da se doggodi.

Podsećnja radi , Kralica j se u utorak sastala sa novom Britanskom premijerkom Liz Tru , a eksperti za kraljevsku prodoocu su analizirali taj suret , te je prilikom toga nastala pomenuta fotografija koja je izazvala veliku zabrinutost u kraljevskoj državi. “Ono što je prvo primećeno je da je koristila štap za hodanje u zatvorenom prostoru, što je bilo veoma neobično, jer se svom težinom oslanjala na njega. Takođe, jasno se videla velika modrica na desnoj ruci kraljice Elizabete, što se naziva “senilna purpura” i nastaje na koži kod veoma starih ljudi.”, rečeno je.

Dakle , Danijela Elser je istakla da to ustvari nije bio prvi put da je se tako nešto videlo, te da je Elizabeta tad aizgledala poprilično dobro: “Ovo nije bio prvi put da se pojavila ovako, sa velikim mrljama koje su jasno vidljive na njenoj ruci . Slične mrlje su se mogle videti i 2019. godine, tokom njenog sastanka sa kraljicom Ranijom i kraljem Abdulahom”.