Novo

TUGA NEOPISIVA- MILOŠ SE OGLASIO 40 DANA OD UBISTVA ŽENE I SINOVA NA CETINJU- ”ANĐELI MOJI, ŠTO DA TRAŽE OČI MOJE UMORNE KAD VAS VIŠE VIDETI NEĆE” (FOTO)

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se dobro poznate tragedije koja je se nedavno desila u Crnoj Gori
, te koja je potresla celu regiju . Naime , već je navršeno 40 dana od trenutka kada je mon strum sa Cetinja presudio 10 ljudi , a ra nio ih još toliko. Naime , ono što je strašno jeste da su oni većinom bili njegovi prijatelji i komšije. Verujemo da ste već upućeni da je cela potera traja 45 minuta , a dok mu nije presudio jedan od civila , a sve da ne bi presudio još negom nedužnom licu.

Tuga koja je se osetila ne groblju i pomenu Nataši i njenim sinovima je neopisiva, a inače je poznato da su oni prvi nastradali ,a sada su se oglasili i njihovi baba i deda , a koji su istakli sledeće:

” Кrik do neba. Anđeli naši, naše izgubljene sreće, krvnička ruka zajedno sa svojom porodicom uze vam živote, vašu mladost, lepotu i sve snove vam sruši. Monstrumi nisu od njihove zlobe, mržnje i ljubomore mogli da gledaju vas sretne, lijepe i uspješne. Najo, ljepoto, lavice naša, ne možemo i nećemo da prihvatimo da nam nećeš više doći sa tvoja dva anđela, onako sretni, nasmejani kao zadnjeg dana kada ste nam izginuli. Tvoj tajo i brat su slomljeni od bola i velike tuge za vama. A ja, Najo moja, živim sa pola života, da bih ti brata, a njihovog uja održala u životu. Znam, srećo moja, da bi i to tvoja želja bila, jer ste se voljeli neizmerno. Vaši kratki životi su nas učinili najsretnijim, zato, sreće naše, neće proći nijedan sekund da ne budete dio našeg života koji će biti težak sve dok vam se ne pridružimo. Кako će vam vaš Roki, krvnici mu dom iskopaše”.