Novo

TUGA! IZNENADA PREMINULA VERENICA POZNATOG PEVAČA: Umrla u snu na dan venčanja! Oglasio se i ON! (FOTO)

Nekada sudbina zna da bude tako okrutna i da ni bogate i slavne osobe nisu pošteđene nesreće i bola pokazuje nam i slučaj poznatog svetskog pevača Toma Maja čija je verenica Danijela iznenada preminula u snu i to na dan njihovog venčanja. Tako je ona noć pre proslavila svoje devojačko veče a ujutru je na veliku žalost pronađena mrtva.

U prošlu subotu u njih dvoje trebai da se zavetuju jednom drugom na večnu ljubav a zajedno imaju i sina Bouvija ali okrutna sudbina je poremetila njihove planove. O svemu je i sam Tom na društvenim mrežama napisao jako dirljiv post koji je upućen Danijeli koja je imala samo 34 godine.

Tako je on nju nazvao svojom najboljom prijateljicom i ljubavi njegoovog života i napisao je d aje ona neko ko je trebao da bude najsretniji u njihovim životima a da je ona završila tragično. Tom i Danijela nisu stigli do oltara i nisu uspeli da izgovore svoje sudbonosno da koje su pripremili kao ni da otplešu svoj prvi ples kao muž i žena. Također, on je naeo da će burmu da nosi celi svoj život kao zavet njoj koja je bila jedina njegova ljubav i njegov celi život.

On je također napisao kako je slomljen i kako je isplakao celi okean suza te da ne zna kako će da nastavi da živi bez nje. ali, on će morati da skupi snagu zbog njihovog sina kojeh zna da neće moći voljeti kao što bi to ona kao ni da ga odgoji na način na koji bi to ona uradila. On kaže kako će mu uvek pričati kako je imao neverovatnu majku i koja je bila jako posebna, a na kraju je obećao da će se potruditi da bude ponosna na njihovog sina jer zna da će ih ona da gleda s neba i da će uvek da bude uz njih.