Novo

TUGA I BOL zbog gubitka deteta: Tijana Dapčevič progovorila o NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU – ceo svet mi se srušio, bila sam u PAKLU!

I današnji članak nam je u svetlu javne scene , te ličnosti koji su svakodnevno deo medija . Naime , jedan od pevačica , a koju u poslednje vreme nemamo priliku često da vidimo je Tijana Dapčević. Mnogi je obožavaju upravo zbog njenog karaktera , vedrog duha , te jer sa svojom pojavo popravi dan gde god se pojavi.

Kao što smo već istakli poslednjih godina nemamo prikučesto da je vidimo u javnosti , te se samo tu i tamo ponekad pojavi u nekim emisijama , gde sve facinira svojim ponašanjem. Naime , ona je obavila i jednu ispovest , a u kojoj je tada istakla da je u svom životu doživila jako teške momente , a jedan od onih koji je ju slomio jeste gubitak deteta , a koji je začet pre njenog sina Vuka. Naime , radi se o tome da je evačica izgubila bebu u devetoj nedelji trudnoće , a što joj je poremetilo sve. Ona je imala jako dugo želju da se ostvari u ulozi majke , a kada je ostala trudna to je njoj bio najsretniji trenutak u životu , dok se sve nije srušilo i desio se pobačaj.

Poznato je i da nije bilo doktorice Snežane Rakić , da bi ko zna kako završila , jer je u više navoda isticala da joj je ona spasila život , kao i bila velika podrša u tom stresnom periodu. Tada joj je doktorica rekla da treba da se opusti , da ne razmišlja , kao i da će za godinu dana ponovo da ima dete , što se na koncu i desilo.