Novo

TUGA DO NEBA! PREMINUO DUŠAN VELIČKOVIĆ! Čuveni astrolog umro u spa centru!

Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite i ovog vikenda za vas imamo vijesti koje nam dolaze iz crne hronike, a za koju smo svi već odavno svjesni da je prisutna mnogo kako kod nas, tako isto i u cijelom svijetu. Nažalost svakog dana se desi neka nova tragedija, koja nas ostavi bez teksta. Poslednjih nekoliko godina nas je napustilo dosta poznatih ličnosti, ali ništa bolja situacija nije ni u ostatku svijeta, gdje se također svakodnevno dešavaju neke tragedije.

Ovih dana glavna vijest u cijelom svijetu, jeste smrt kraljice Elizabete II, a sada nakon njene smrti, kako svjetski, tako i naši domaći portali preplavljeni su sa raznim člancima koji su posvećeni njoj, a otkrivaju se neki novi detalji koji su javnosti itekako zanimljive. Danas vam donosimo vijesti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a po naslovu ste i sami mogli da zaključite o čemu se radi. Vijest koja je osvanula danas u svim domaćim medijima, malo je reći da je šokirala sve.

Dakle, riječ je o tome da nas je jučer iznenada napustio čuveni srpski astrolog Dušan Veličković, koji je imao 60 godina. Prema informacijama koje imamo i koje prenose mediji, njega je pronašao jedan korisnik velnes i spa centra u Beogradu, a pronašao ga je u bazenu bez svijesti. On je odmah obavijestio sve zaposlene, pa su oni pozvali Hitnu pomoć, ali za njega je nažalost bilo kasno. Njegovu smrt potvrdila je i njegova porodica, a kako smo naveli Dušan je bio jedan od najpoznatijih astrologa u Srbiji i često je gostovao u raznim televizijskim emisijama. Uzrok smrti još uvijek nije poznat.