Novo

TUGA- CRNE VESTI U KASNE SATE- Tragedija se DESILA, poznata glumica ZAVRŠILA ŽIVOT!- NJU SU BAŠ SVI VOLELI (FOTO)

U nastavku današnjeg članka se dotičemo malo tužnih tema i vesti koje nam dolaze iz sveta filma. Naime, sigurno smo da ste i sami sedoci, kada otvorite internet portale, i kada vidite sve te saobraćajne nesreće koje se većinom dešavaju vikendima, a većiom su sa jako teškim posledicama. Ni slavni i poznati nisu imuni na sve to.

Sigurni smod a ste do sada morali da pročitate info, kakko je En Hejč popularna Holivudsa glumica pre 20 ak dana imala str ašnu saobraćajnu nesreću, kada je u Los Anđelesu, rano ujutro prošla kroz raskršće u centru grada, te se zabila u jednu kuću, a to se auto od siline udarca automatski zapallilo. Ona je unutra bila zarobljena skoro 40 minuta te ej udisala dim, te je pala u komu.

Doktori su dva pokušaai da je ožive, ali ope kotine i povrede unutar celog tela su bile u*asne, te je stavljena u stanje veštačke kome “”Pokušajte izvući vozača iz auta ukoliko je moguće, no morate ostati na sigurnoj lokaciji”, stojalo je u pozivu koji je upućen na 911. En se proslavila 90 godina prošloga veka u holivudskim komedijama, ali je jučer kasno posle podne njen agent i definitivno obznanio vest, da je popularna glumica od subote posle podne i zvanično preminula.

Ona je bila veliki huminitarac, te je još pre odlučila da nakon svoje sm*ti svoje orane ostavi u dobrotvorne svrhe. Društvene mreže Iinstagram nalozi su ove nedelje puni reči saučešća, kako njenih kolega i kolegica, tako i fanova kojih je imala i previše. Datum sahrane još uvek nije objavljen. Vaša mišljenja o ovoj glumici?