Zanimljivosti

TUČA PRIJA HIT NA INTERNETU: Korona je mala maca za OVU SRPSKU SVADBU – Prvo se “častile” UVREDAMA a onda je nastao LOM! (VIDEO)

Svi već znamo da balkanski narodi itekako znaju slaviti i uživati, a mnogi na Zapadu jednostavno ne razumiju naše običaje, koji uključuju proslave poput vjenčanja ili, recimo, krštenja.

Naime, ne mogu da razumiju kako se može danima sjediti pijući i zezajući i čitavo vrijeme unoseći ogromne količine alkohola i veoma masne hrane.

Organizirati ogromno slavlje s ogromnim brojem gostiju u Srbiji postalo je pitanje časti, pa nisu rijetke situacije da familije u tu svrhu dignu kredit koji kasnije godinama vraćaju. Vjenčanja u Srbiji često traju tri dana, a već prvog dana u večernjim satima gotovo svi gosti su pijani i nije rijetkost da se svađe i čak tuče dese, što ostali vrlo brzo razriješe i smiruju uznemirene goste.

Najčešće se muškarci svađaju i tuku, ali ovaj slučaj koji danas za vas imamo za glumce ima dvije žene, i to ne bilo koje, već dvije buduće prije. Zbog pandemije koronavirusa i zabrane vjenčanja, danas nemamo toliko velik broj svatova kao prije pojave virusa. Međutim i kod manjeg broja ljudi problemi ostaju, naročito ako se porodice mladog para ne vole.

To je naročito izraženo u ruralnim predjelima gdje svađa dviju familija traje desetljećima i tada se njihova odjednom djeca zaljube i odluče se vjenčati. Ovi mladenci zapravo nemaju sretan početak ako uzmemo u obzir da su se njihove majke na vjenčanju uhvatile za vrat i potukle – muški. Prvo su započele s vrijeđanjem, a zatim je krenula tučnjava u koju su se umiješale i druge žene, pa čak i mladenka pokušala se umiješati.

Video možete pogledati OVDJE.