Zanimljivosti

Trudnica UPALA NA VENČANJE i urlala na mladoženju! “Znaš li čije je dete?” Balkan BRUJI O OVOME! (VIDEO)

Za danas smo za vas pripremili vrlo neobičnu i krajnje ludu priču, koja nam stiže iz Sjedinjenih Država. Ovaj videoisječak, koji je objavljen na aplikaciji TikTok, u samo nekoliko sati postao je viralan i poput bombe odjeknuo je i na našim prostorima.

Taj prizor koji ćete vidjeti nije ni viđen u filmovima, a uništio je čitav život mladenke i mladoženje. Kako prenosi Večernji hr. čitava ova nezgodna situacija dogodila se u Detroitu u Michiganu. Sve je mirisalo na najljepši mogući dan u životu ove dvoje mladih ljudi, njihove porodice su bile tamo, snimatelji i sve ono što takav događaj mora ostaviti u vječnom sjećanju. Ali, prije nego što su izgovorili sudbonosno DA, u crkvu je provalila luda djevojka.

Udarila je ravno u mladoženju i sve mu sasula u lice, kako je trudna već sedam mjeseci i kako je dijete njegovo. Svi prisutni ostali su u šoku, a mladenka je počela postati histerična, a u ovoj sobi nastao je pravi haos, zaista nezgodna situacija priznat ćete.

“Anthony, ja u sebi nosim tvoje dijete, nemoj se pretvarati da me ne poznaješ, bila sam ti dobra prije godinu dana”, povikala je ova djevojka. Svećenik je nastavio ceremoniju, ali mlada je djevojka nastavila vrištati, miješajući se u cijelu ceremoniju. Mlada je, kada se uspjela pribrati, počela se svađati s njom, a čak su i kum, kao i nekolicina muškaraca iz male kapelice, krenuli u obuzdavanje lude djevojke.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku, ovdje.