Novo

Trudnica ostavila OPROŠTAJNO pismo, u njemu otkrila RAZLOG jezivog čina: Slučaj potresao celu Srbiju!

Prije nekoliko dana domaću javnost šokirala je i zatekla vijest o trudnici iz Čačka koja se pokušala zapaliti. Naime, njeno mjesto prebivališta je inače u Vrnjačkoj Banji, a prije nekoliko dana trudnica u 9 mjesecu trudnoće, koja ima 31 godinu, u okolini Čačka se polila benzinom i zapalila. Na svu sreću intervencija je bila brza, i efikasna, ona je odmah prebačena u UKC Kragujevac, i ubrzo su stigle vijesti da je ona stabilo i da je van životne opasnosti.

Izvor koji je upućen u cijelu ovu priču je rekao kako je ona čak ostavila i oproštajno pismo, a u kojem je ona navela razlog zbog kojeg je to uradila. Njena rođaka oglasila se ranije i rekla je kako ona ali i ostatak porodice smatra da je ona to uradila jer je imala jako loš brak, a tada ona je rekla sljedeće: “Ona je ranije živela u drugom mestu u Srbiji. Napustila je tog prvog muža jer nije više mogla da izdrži torturu i ovde se preudala. Jednom je ostavljala drugog muža, ali mu se vratila. On je inače alkoholičar, a koliko znamo, prva supruga ga je napustila zbog maltretiranja”, rekla je njena rođaka.

Ali prema informacijama koje mediji imaju, istražitelji ni u jednom trenutku nisu primjetili prisutnost na znakove niti fizičkog niti psihičkog nasilja, a ni ona sama nije ukazivala na to, pa je izvor za medije rekao: “Policajcima nije dala nijednu informaciju koja bi ukazala na nasilje u porodici ili loše postupanje članova domaćinstva prema njoj, negirala je svaki pomen maltretiranja”. Ostatak teksta pročitajte ovde.