Pjevačica Seka Aleksić, koja je nedavno objavila da je u blagoslovljenom stanju, ovih je dana napravila kolebanje na društvenoj mreži!

Naime, Seka Aleksić je putem Instagrama objavila priču kako nudi profesionalnu pomoć oboljelima od dijabetesa. Zbog toga su se svi njeni obožavatelji pitali je li se upravo pridružila pomoći oboljelima ili se bori i sama protiv dijabetesa.

“Ako poznajete nekoga ko ima dijabetes ili se sami borite s tim, možete riješiti sve sumnje i pitanja, ali možete potražiti stručnu pomoć s najboljima” – napisala je Aleksić, a mnogi od njih izjavili su da je zbog ove bolesti prošla medicinsku pomoć.

Podsjećanja radi, Seka Aleksić vodila je bitku s plodnošću, a upravo zato što joj je bilo teško ostati u drugom stanju, njezina sreća kad je saznala da je napokon trudna bila je neopisiva.

Već ima jednog sina Jakova sa suprugom Veljkom, a oni sada čekaju drugo dijete koje je također dobijeno kroz umjetnu oplodnju. Pjevačica je već u naprednoj trudnoći, ali je obećala fanovima da će nastaviti nastupati i da će ostati posvećena publici sve dok je u mogućnosti.

U međuvremenu sjaji kao trudnica i očito je da je sretna i zadovoljna. Mi joj naravno želimo svu sreću i da trudnoća i sam porod prođu bez ikakvih problema i komplikacija. A ovo po pitanju dijabetesa – nadajmo se da je ona u ovom slučaju samo htjela biti “Jelena Karleuša 2.0.” sa nekom nepovezanom objavom da se napravi pametna – jer ako jeste tako, bit će joj oprošteno.

Svakako svi oni koji imaju bilo kakve sumnje ili pitanja vezanih za dijabetes ili bilo koju drugu bolest obavezni su da se informišu i odu na pregled kod doktora.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo
Loading..