Vremena su danas takva da su mnoge stvari, kako moralne tako i etičke, potpuno poremećene, pa da sad zato ima sve više stvari koje nas iznenade i šokiraju.

Tako je postalo skoro pa normalno da se starije žene zaljube i počnu da se upuštaju za puno mlađeg muškarca i obrnuto, odnosno da se mnogi stariji muškarci vjenčaju i zabavljaju sa mnogo mlađim djevojkama koje im mogu biti unuke, ali slučajevi poput ovog o kojem danas govorimo u ovom tekstu , gdje je jedan partner više od trostruko stariji od drugog, mora definitivno privući medijsku pažnju.

U pitanju je veza između žene koja ima 43 godine i udata je za momka koji ima samo 16 godina i još uvijek ide u školu. Veza između ove žene koja se zove Renata i inače trenera rukometa započela je kada je jedan mladić, po imenu Erwin, imao samo 13 godina. Kada se saznalo da je Renata zavela ovog dječaka i imala aferu s njim, osuđena je na uvjetno kaznu od 22 mjeseca zbog seksualnog iskorištavanja maloljetnika.

Međutim, u međuvremenu su njih dvoje počeli živjeti zajedno i na kraju su se vjenčali, a kako ova Hrvatica, tvrdi Renata Juras, Erwin je počeo jače raditi oko škole, dobivajući sve suhe petice jer je želio završiti školu, što je prije moguće. i da bi se tada mogao početi brinuti za svoju obitelj, jer je u međuvremenu ovaj neobični par dobio i kćer, čije je ime sada Noemi.

U izjavi koju je dala novinarima, Renata je objasnila da njih troje žive potpuno normalan obiteljski život, te da Erwin svako jutro ustaje u 6 ujutro, ide u školu, a ona ostaje kod kuće, kuha, sprema se i brine o njoj svojoj kćeri. Najbizarnije u njihovoj vezi zapravo pokazuje scena iz njihove kupaonice, gdje pored Erwinovog losiona za bubuljice i akne stoji Renatina za njene bore i strije.

Preporučujemo
Loading..