Ana Korać posljednjih je dana i sedmica bila tema broj jedan kada je u pitanju rijaliti program “Zadruga”, i to zbog sumnjivih akcija kojima se bavila u vanjskom svijetu.

Mnogo se spominje u posljednje virjeme da se Ana bavi elitnom prostitucijom, jer živi izuzetno luksuzno za nekoga ko nema stalno zaposlenje. Sada je njezin bivši dečko iznio neke veoma zanimljive i zaista masne detalje o njoj.

Filip Mijatov ne prestaje sedmicama kompromitirati Anu Korać, koja je trenutni sudionik u super popularnom rijalitiju “Zadruga”. Naime, Mijatov je imao vezu s njom prije nego što se pojavila u programu.

Mijatov je sada istaknuo da Ana ima velike sklonosti ka opojnim tvarima i narkoticima, ali isto tako i da je imala veze sa ženama ranije. Navodno je čak obavljala redovan posao sa ženama koje su dobro plaćale njene usluge.

Mijatov je objasnio da se Koraćevoj najviše svidio položaj 69.

Ana rijetko govori o svom privatnom životu, a kad je priznala srpskim novinarima da su ona i njezin bivši dečko bili skandalizirani zbog ljubomore tu je priča počela. Naime, Ana kaže da njezine poslovne obaveze nju sprečavaju i da ne može uvijek biti dostupna na telefon, a njezin dečko to nije mogao razumjeti.

Dodala je da voli jake muškarce. Otvoreno priznaje da je nekoliko puta ispravljala svoje lice i tijelo, a Sava Knežević, liječnik regenerativne, estetske i antiaging medicine, jednom je srbijanskom tabloidu rekao da je Ana, uz očitu korekciju prsa i usana, također ispravila i svoje jagodice jednom prilikom.

Ana Korać je zaista jedna od onih osoba na koje se mediji prosto lijepe, tačnije ko god želi imati senzacionalan i mastan naslov.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo