Novo

TRIK KOJI ĆE ODUŠEVITI DOMAĆICE: STAVITE LOVOROV LIST U MAŠINU ZA VEŠ, EFEKAT ĆE VAS OBORITI S NOGU!

U nstavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako zanimljive teme ,a čemu se tačo radi saznat ćete u nastavku . Naime , današnja tema j povezaa sa domaćinstvom , te ne sumnjamo da će se ona svideti domaćicama . Inače , može se reći da je danas biti domaica dosta lakše nego je to bilo ranije , jer imammo toliko spraava koje nam toliko pomažu da jednostvno je naš posao olakšan duplo. Međutim, postoje i one žene koje neće da se lome nikako oko doma , pa pplate tako pomoćnicama da im drže higijenu doma.

Dakle , kakko smo već istakli danas govorimo o jednoj zanimljivoj temi , a reč je o jednom problemu koji mnogi od nas imaju , a to je da koliko god se nekada omekšivača stavi u mašinu za pranje veša , jednostavno nikada ne izađe čisti i mirišljav koliko bi ustvari trebao . Postoje i one žene koje stave čak dva čepa omekšivača , ali i to ne napravi neki dobar posao. Međutim , da li ste nekada pomislili da i mašina treba da se opere?

Dakle , dooljno je da uzmete sodu bikarbnu i jabukovo sirrće , te da pustite mašinu praznu da radi na 30 stepeni. To e svakako dodatno da je dezinfikuje i očisti , te će veš biti mirišljaviji i čišći. Međutim , mnogi ne znaju za čari lovoorovog lista , a to je da može da zadržava boju , te da veš od njega poprimi jači miris. Također , za pojačanu boju crnog veša možeze dodati kafu ili čaj u bunanj ,te će boja da ostae ostane.