Novo

Tri sastojka iz kuće REŠAVAJU NEPRIJATAN MIRIS U VAŠIM PATIKAMA! Dovoljna je samo jedna noć!

Ovu nedjelju imamo za vas još jednu u nizu zanimljivih tema o kojima inače pišemo, a savjeti i trikovi mnogima su veoma zanimljivi, ali isto tako i korisni, jer poslednjih nekoliko godina, na društvenim mrežama sve je više video snimaka, na kojima su prikazani neki trikovi za razne situacije, koji svima nama mogu olakšati dosta i pomoći pri našim svakodnevnim obavezama. Problem o kojem ćemo danas da pišemo imaju mnogi ljudi, i bez obzira koliko se trudili i probali razne stvari nisu na kraju uspjeli da ga riješe.

Dakle, riječ je o neprijatnom mirisu naše obuće, a naša stopala inače su jedan od najprljavijih dijelova, a kada obujemo patike ili bilo koju drugu zatvorenu obuću, topli tabani i sva udubljena raj su za mnoge gljivice, koje se sele na vaše čarape i tako iza sebe ostavljaju veoma jak i neprijatan miris. Ali mi vam u nastavku donosimo tri rješenja za vaš problem, a sigurni smo da će vam barem jedan od njih biti od velike pomoći. Jedan od njih jesu i kesice čaja, a ovaj trik sa svima podijelila je jedna britanska autorka i kolumnistkinja Linsi Krombi, koja je poznata i po nadimku “kraljica čistoće”.

Tako je ona na svom Instagram nalogu otkrila savjet pomoću kojeg možete da eliminišete neprijatan miris iz obuće. Kako mediji prenose, ona je par kesica čaja, bilo koje vrste, stavila u svoje patike, a onda ih je ostavila da odstoje preko noći na toplom i suhom mjestu. Sutradan neprijatnog mirisa nije bilo budući da su listići čaja i sama filter vrećica upili svu vlagu i smrad iz patika. Ostatak teksta pročitajte ovde.