Vjerovatno ste do sada na internetu čuli i pročitali različite nevjerovatne priče koje se u prvi mah ne čine kao da su istinite, a zapravo se na kraju ispostavi da se to itekako desilo.

U ovom današnjem tekstu vam donosimo baš jednu takvu priču. Ovo se desilo jednoj ženi koja je pitala zbog čega joj se 3 cijela dana na sapunu ne pojavljuje pjena i zbog čega sa njim nikako ne može da opere ruku. Mylie koja inače dolazi iz Vancouvera je preko noći postala zvijezda na forumu Reddit kada je svim prisutnim pokazala veliku zabludu u kojoj je živjela puna 3 dana.

Otkad je zavladala totalna panika i strah zbog aktuelne situacije koja se dešava u svijetu, kao i većina stanovništva i Mylie je počela češće da pere ruke ali kad bi pošla da ih opere sa malim sapunom koji je držala na lavabou u kuhinji desilo bi se nešto jako čudo. Cijela tri dana ona se pitala u čemu je misterija, a na kraju je svhatila da to uopšte nije bio sapun već sir.

“Otkad ovako redovno moram da perem ruke zamijenila sam tečni za čvrsti sapun jer manje šteti mojoj koži. Ali u svom tom procesu uspjela sam zamijeniti sapun za sir. Šta sam onda jela zadnjih dana?” pitala se ona zbunjeno.

Ako i zanemarimo sve, sir i sapun donekle i liče svojim izgledom.

Uslijedili su veoma komični komentari i totalno ismijavanje ostalih korisnika popularnog foruma, ali mi razumijemo dotičnu gospođu, jer ako se radi o starijoj osobi, zbunjenoj zbog svega što se trenutno dešava jednostavno nije shvatila da je tri puna dana ruke prala sirom (koji ne ispušta pjenu) umjesto sapunom. Kako god, ovo će ostati upamćeno i evidentirano u arhivi kao jedan od najvećih blamova ove godine.

Preporučujemo