Novo

TRAŽIM PLAVUŠU DA JOJ POKAŽEM ŠTA JOJ RADI DEČKO KAD ODE U WC: Tiktokerka snimila PREVARU i hoće da ga RASKRINKA kod devojke!

Kako je internet zavladao svetom , tako smo u prilici da svakodnevno zavirimo i na najudaljenije mesto na svetu , te posvedočimo mnogo toga . Ineetnet nam je svakako olakšao bitisanje , a danas na društvenim mrežama brojjne situacije koje vide stvarno vas nekada znaju da bace u razmišjanje. Svakako treba voditi računa u svakom trenutku gde se nalazimo , te šta radimo , jer , ukoliko smo loše sreće , mali trenutak nepažnje dovede nas do online platforma.

Naime ,današnja priča se tiče toga da je izvesna Aleksis odlučila da učini jedno plemenito delo , a kada je videla da jedan momak vara svoju devojku u klubu . Dakle , celu scenu je snimila i objavila na Tik Tok , pa zatražila pooć da se pronađe plavuša čiji je momak sa snimka. – Tražim plavušu u ranim tridesetim da se javi kako bih joj pokazala šta je njen dečko uradio kada je otišla u WC – ovim rečima se obratila korisnica TikToka nepoznatoj ženi, a čijeg momka je uhvatila u preljubi.

@lex_not28

I don’t think this is funny – I was in shock 😱 #goldcoast #cheater #fyp #viral #goldcoastaustralia #surfers #theavenue #cheaterscaughtoncam

♬ original sound – Alexis

Dakle , ona je isričala da je usnimila par u društvu jedne brinete , a za koju se predpostavlja da je njegova prijateljica , a onda je se desio jedan odvratan trenutak kada jee ddevojka otišla u wc , te je se momak obrušio na brinetu te krenuo da je grli i ljubi. – Bila si tamo sa svojim momkom i nekom čudnom brinetom, koja je izgledala kao njegov prijatelj – ispričala je Aleksis i dodala da je istog momenta kada se devojka, nakon nekoliko minuta, vratila iz toaleta par ponašao kao da se ništa nije desilo. Ostatak ovde.