Već na samom početku intervjua, ovaj veoma interesantni čovjek je rekao kako su ga trebali mnogo ranije zvati da im sve ispriča, jer je njegov život veoma zanimljiv. Tvrdi kako je bilo sasvim dovoljno svaki dan slušati crnu hroniku, političare i tih teških tema.

Taib Seferović koji dolazi iz Zenice je čovjek za kojeg se definitivno ne može reći da je običan i svakodnevni tip, a u nastavku donosimo i dio tog intervjua sa njim:

Bio sam u braku već sa 11 godina, dobio sam prvo dijete u dobi od 13 godina, imao sam 49 žena u svom životu do sada, preko 50 djece i negdje oko 250 unuka . Vjerujte mi, nije lako napraviti pedeset djece, umori se čovjek. Tražim sada svoju pedeseticu, žao mi je zbog svoje posljednje žene, ona je nažalost preminula. Moram naglasiti da sam sve svoje žene jako volio, zaljubio sam se i brzo sam dobio plodove svoje ljubavi.” rekao je Taib za anonimni izvor, smijući se.

Bio je sportaš, vozač taksija i svira sada usnu harmoniku, što mu je pored zaljubljivanja i akcije u krevetu najdraža aktivnost. Putovao je po cijelom svijetu, stvarao djecu na svakom koraku, cijela Evropa zna, ima kaže djecu svugdje u svijetu.

“Živim sasvim normalan život, ne pijem, ne pušim. U braku sam znao biti mjesec dana, dva mjeseca ili godinu i dvadeset godina. Ključno je voditi ljubav, mogu 15 puta na noć, a moj sin ne može više od dva puta. Morate biti otvoreni prema ženama, onda će se i one otvoriti, prava stvar je s*ks, ne spavajte s vašom ženom deset dana, pa ćete vidjeti kako će se ponašati.” rekao je Taib otvoreno.

Pogledajte cijelu priču:

Izvor: Lifestyledom.info

Preporučujemo
Loading..