Priča o ovom čovjeku, inače porijeklom iz Bugarske, je mnogim ljudima dala nadu jer govori o borbi protiv teške bolesti.

“2002. godine doktori su otkrili benigni tum – or koji se nalazio u mom mozgu. Odmah sam bio primljen u bolnicu za BLD – Sofia gdje su me operisali. Tum – or je bio veličine 5,5 cm, ali operacija je na kraju uspjela. Operisali su me najbolji neurohirurzi u cijeloj Bugarskoj.

Nakon nepune 2 godine, tum – or se opet vratio i narastao na gotovo istu veličinu kao prvi put. Morao sam ponovo da se podvrgnem još jednoj novoj operaciji, ovaj put laserom, ali poslije operacije su mi lijeva ruka i noga bili paralizovani. Doktori su pregledali moj tum – or, koji se pokazao netipičnim“, rekao je.

“Zatim sam otišao na onkologiju, odradio radioterapiju, ali ni to na kraju nije pomoglo. Tum – or je ponovo narastao i zakazana je bila nova operacija. Poslije operacije otišao sam na svoju potrebnu rehabilitaciju i tamo sam, na svoju ogromnu sreću, upoznao jednog čovjeka koji mi je u potpunosti promijenio život, a taj čovjek je imao raak bubrega. Nažalost, njegova operacija nije uspjela i liječnici su rekli da mu je preostalo samo 3-4 mjeseca života, i to ako bude baš sretan.

Zatim je upoznao jednu ženu koja mu je dala neke zanimljive informacije o biljci koja je efikasna za ovu bolest i kako da se izliječi od iste.”

Ostatak ove izuzetno zanimljive i korisne priče možete da pročitate na linku koji vam donosimo u nastavku, tačnije samo kliknite na ovaj link OVDJE da pročitate kraj priče.

Preporučujemo