Dosljedni ostajemo lošim vijestima u posljednjih nekoliko dana.

Masakr nakon masakra u Srbiji u ponedjeljak i utorak. Stravično ubistvo u Tuzli u petak, kada je supružnik zaklao suprugu, a zatim je položio bombu koju je aktivirao, čime je ugrozio živote svojih sinova blizanaca, koji su se tog jutra nalazili u sobi pored kuhinje. I eto danas dobijamo neke stvarno loše informacije, opet iz Bosne i Hercegovine, ovaj put iz glavnog grada, Sarajeva.

Naime, djevojka, čije beživotno tijelo pronađeno je rano ujutro u sarajevskom naselju Stup, poznata je po umjetničkom imenu Elma, koja je živjela u Sarajevu. Imala je 25 godina ova pjevačica poznatija pod umjetničkim menom Elma Milano. Izvor jednog pouzdanog BH portala tvrdi da je sinoć u kafiću “Kod Amidže” organizirana muzika uživo, te da je djevojka ubijena iz vatrenog oružja.

Navodi se da je djevojka pjevala u tom kafiću i da je ubijena u zoru. Sve se dogodila oko 4.30 ujutro, a policija ju je pronašla ispred kafića. Trenutno policija i tužilaštvo nemaju podatke o ovom slučaju.

Od jutros, pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo priveli su nekoliko ljudi kako bi rasvijetlili ubistvo koje se jutros dogodilo u kafani na pijaci Heco u sarajevskom naselju Stup.

Ubijena djevojka, prema početnim izvještajima, bila je pjevačica amaterka koja je nastupala na lokalnim mjestima i predviđalo se da će imati vrlo svijetlu karijeru.

Preporučujemo
Loading..