Novo

Tragedija! TOŠIĆ PRONAĐEN MRTAV, FUDBALSKA LEGENDA OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO: Svi u šoku, porodica van sebe od TUGE…(FOTO)

Kada je u pitanju crna hronika ona je prisutna u svim sferama života, a droga, kriminal, klanovi, ljudi koji svaki dan šetaju sa pištoljem, obračuni mafije u pola dana to je postalo sasvim obična pojava na našim prostorima, i to je tema koja nas više nikako ne može da iznenadi. Svi su mislili da je amerika jedina najviše popularna što se tiče kriiminalaca, jer je tamo najlakše sve, imaju najviše slobode, i mogu naći sebi utočište od nečega od čega već beže. Upravo taok nako lagan način dobiju nova dokumenta i novi identitet te tao mogu da provedu svoj ostatak života.

Tako mi pišemo o jednoj vesti koja je bila šokirana celu javnost. Radi se o tome da je Dejan Tošić 52 godine koji dolazi iz Žagubice, ostavio je za sobnom neizbrisiv trag u fudbalskim vodama Braničevskog okruga. On je izvršio u subotu 1. februara pre nekoliko godina tako što je izvršio samoubistvo, on se obesio u porodičnoj kući u Suvom polju. Tako je njegovo telo u subotu pronađeno od strane ukućani i o tome su odmah obavestili polciju. Pored njega je pronađeno i oproštajno pismo, a u pismu je kao glavni razlog naveo da se odlučio na ovaj čin zbog velikog pritiska koji ima od zelenaša, koji su ga proganjali već neko vreme.

Tošić je imao jako veliki dug i njega su oni proganjali, a oni su došli u subotu sa izvršiteljima i zaplenili mu kuću. Dejan je ostavio za sobom jedan neizbisiv trag kada je u pitanju njegova karijara u fudbalu Braničevskog okruga. On će ostati upamćen po najdužem stažu u vršenju delegatske funkcije na zonskom stepenu takmičenja i po mnogim funkcijama koje je obavljao u rzaličitim organima Braničevskog fudbalskog saveza.

Njega su svi voleli i uvažavali, kolege, delegati, sudije i klubovi, a na uviđaju koje je odradilo nekoliko inspektora je bilo očigledno da se radi o samoubistvu, pa nije naložena ni obdukcija, već je telo odmah predato porodici. Recite nam vaša mišljenja.